Haspels

Haspels

29 mei 2018
 Categorie├źn: Industrieel materiaal, Blog


Wil jij jouw werkschuur of bus overzichtelijk maken? Om een klus zo effectief mogelijk te klaren is overzicht essentieel. Zorg ervoor dat jij ruimte hebt om te werken en je hebt gelijk meer ruimte in jouw hoofd. In deze blogpost vertel ik je over de voordelen van haspels. Hiermee kun je jouw werkplek beter indelen en struikel je nooit meer over loshangende draden. Lees gauw verder en leer hoe jij jouw werkplek beter kunt inrichten.   

Nooit meer draden in de knoop

Niets is zo vervelend dan wanneer je aan het werk bent en je niet verder kunt omdat de bedrading in de knoop zit. Je kunt er zo een hoop tijd aan kwijt zijn om de draden los te wrikken en uit de knoop te halen. Haspels kunnen je dit ongemak verhelpen en voorkomen. Draai jouw bedrading om de haspels en heb met een ruk aan de draden gelijk wat je nodig hebt. In een handomdraai kun je de draden weer opbergen en is jouw werkvloer vrij van loshangende draden op de grond. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer met draden. Voorkom dat de draden in de knoop gaan zin en ruim ze veilig op.   

Overzicht in zaken

Drie verschillende stekkers in het stopcontact moeten doen voordat je de juiste hebt? Wanneer het een rotzooitje is op jouw werkplek dan kan dat voor veel ongemak zorgen. Haspels dragen bij aan een helder overzicht van zaken. Je weet precies welke stekker bij welk product hoort en welke draden voor wat gebruikt worden. Je kunt makkelijker aan de slag en heb gelijk de juiste draad wanneer je die nodig hebt.   

In de winkel of online

Waar en welke geschikte haspels zijn er te vinden? Je kunt deze verkrijgen in alle soorten, kleuren en formaten. Voor elke soort bedrading is er wel een goed exemplaar verkrijgbaar. Of jouw bedrading nu dun en kort is of juist dik en erg lang. Vind in de winkel of online geschikte exemplaren voor elke soort bedrading. In een doe-het-zelf zaak kun je door professionele medewerkers geholpen en geadviseerd worden. Online kun je vaak snel een specialistisch exemplaar vinden voor jouw bedrading. Ook bij BDJ Holding BV kan je terecht voor haspels

Overzicht, ruimte en duidelijkheid tijdens het werk is essentieel. Het kan je een hoop ongemak en tijd schelen wanneer je gelijk aan de slag kunt. Bespaar tijd doordat je niet de bedrading uit de knoop hoeft te halen en profiteer van een haspel voor elke soort bedrading.

Over ons

Archief